Lillebror kan

söndag 31 juli 2011 21:32 Upplagd av Flugans mamu
Jäklar vad det händer saker med lillebror! Han har på bara två veckor lärt sig sitta, helt plötsligt på mosters gräsmatta släppte det och han satt hur bra och hur länge som helst. Nu sätter han sig själv också. Han har också tagit sina första krypsteg men jag tror han är ganska nöjd med att kunna åla så bra som han gör så krypa ordentligt kommer han nog inte göra än på ett tag. Men han klättrar desto hellre. Överallt ska han upp. Grinden till trappen fick vi sätta upp igen, den hann inte vara borta länge (vi tog bort den i våras när Flugan kändes tillräckligt duktig att gå i trappan själv), och huset har blivit barnsäkrat med bl.a. petskydd i eluttagen. Det jobbigaste är att lillebror också har börjat ställa sig upp med stöd! 6,5 månader gamla ben är inte helt stabila... Det har blivit en del blåmärken men som tur är inga större vurpor än.
Flugan är inte helt lycklig över att brorsan tar sig fram överallt. Han är på hennes saker och stör henne när hon leker men samtidigt verkar hon tycka att det är kul ibland och då leker hon med honom. Eller, försöker leka, så gott det går med en bebis som ska stoppa allt i munnen. :-)



1 Response to "Lillebror kan"

  1. mamma jakeline Says:

    Men tjena vad fort det går! :P Härligt!

    Njae vi fick inte med några jätteroliga sorter med tassimon, bara de vanliga. :) latte macchiaton tycker jag är god för att den just är lite söt, medan cappuchinon kan bli lite besk. Vi har 200 kr att använda i deras onlinebutik, som konstigt nog är dyrare än i butit! Ska använda upp dem snart tänkte jag. Där fanns det en billigare sort, med större förpackningar än gevalias, så det blir nog några sådana och lite choklad eller nåt.

Skicka en kommentar