Ännu mera semester

söndag 31 juli 2011 21:31 Upplagd av Flugans mamu
Det blir inte mycket bloggande nu men jag gissar att jag inte är ensam om att ha fullt upp med att semestra. Sen förra inlägget har vi hunnit med ett Göteborgsbesök hos syster. Hon lämnade huvudstaden med sin familj i våras och bosatte sig i ett stort och helt underbart vackert hus på andra sidan Sverige, något som känts helt okej, fram till nu. Det var riktigt jobbigt att åka därifrån och veta att det säkert dröjer ett bra tag innan vi ses igen :-( Resan till och från västkusten gick iaf bra. Barnen var jätteduktiga men det blev förstås en hel del stopp. Bl.a. stannade vi i Örebro, på lek och buslandet, på ditresan. Men Flugan längtade efter kusinerna i Göteborg så vi var inte där mer än runt en och en halv timme.
Efter Göteborg lånade vi syrrans stuga i Dalsland i en vecka. Tyvärr var inte vädret det bästa men vi hade det mysigt ändå. Det blev bara lite mer turistande i de närliggande städerna än slappande på stranden.
Annars har det mest blivit lata dagar på landet. Fast inte idag. Vi tog bussen till Stockholm och Flugan fick gå på bio för första gången! Jag och Flugan kollade på Spöket Laban medan mannen och lillebror tog en runda i stan. Mycket populärt, men roligast var som vanligt bussresan tyckte Flugan. Lillebror var inte lika road av att åka buss. Han har alldeles för mycket sprattel i benen för att sitta still just nu så nästa gång blir det nog bilen in.




Bara en dag kvar på Flugans sommarlov nu. I veckan börjar hon på dagis igen. Supertrist tycker jag, superkul tycker Flugan.

0 Response to "Ännu mera semester"

Skicka en kommentar