Syskonvagn

söndag 6 februari 2011 19:01 Upplagd av Flugans mamu
Vi har länge funderat på det här med syskonvagn. Det första vi gjorde efter att vi plussat var visserligen att åka och kolla på just såna vagnar, men vi har varit osäkra hela graviditeten på om det verkligen behövs en vagn för båda barnen. Vi bestämde oss för att inte köpa någon förän behovet infann sig, utan vi köpte en ståbräda till Flugan som vi satte på lillebrors vagn. Brädan har funkat bra men några längre sträckor orkar inte Flugan stå på den och ibland är det ju mycket roligare att gå själv, nåt som mamma inte alltid uppskattar då det tar vääldigt mycket längre tid att gå någonstans :-) Så i söndags slog vi till på en vagn som vi hittade på Blocket. Egentligen hade vi tänkt oss en lite äldre och billigare vagn, men det var inte så lätt som vi trodde, för alla vi ringde på hade blivit sålda till någon annan direkt. Snälla mamma erbjöd sig då att bidra med lite pengar så att vi kunde köpa en ny vagn istället. Men så hittade jag en nästan helt ny vagn på Blocket som fanns bara några kilometer från oss. Använd bara ett par gånger och nästan tvåtusen kronor billigare än en helt ny. Mannen åkte ut och tittade på vagnen och eftersom den var så fin så slog vi till.

Tog en premiärtur i måndags, den första lite längre promenaden på månader. Tänkte att jag skulle prova både vagnen och mig själv ordentligt. Vagnen var trots sin storlek väldigt lätt att köra. Visst blev jag lite svettig i uppförsbackarna men det beror nog på den oexisterande konditionen också. Värre var det med höfterna. De värker nästan lika mycket än men jag hoppas de blir bättre snart.

Flugan älskar vagnen och när den inte används så leker hon i den. Tror även lillebror ger vagnen godkänt för han somnar som en stock varje gång vi går ut.



0 Response to "Syskonvagn"

Skicka en kommentar