Söndag på akuten...

måndag 19 mars 2012 20:39 Upplagd av Flugans mamu
Jovisst, i går var det dags igen. Ingen bebis som trillat ur kundvagnen den här gången, däremot samme lille kille som kräktes något som såg ut att vara blod, så vi fick rådet från sjukrådgivningen för barn (eller vart det nu var vi blev kopplade) att åka in. Iofs tycker jag alltid att man får det rådet när man ringer men vi ville gärna kolla upp att lillebror var okej eftersom han inte kissat under dagen och allt han åt eller drack kom upp igen. Så det blev en tripp till Astrid Lindgrens på söndagskvällen. Flugan lämnade vi hos mormor och morfar.

Fem timmar senare var vi hemma igen med lillebror som äntligen både hade kissat och druckit vätskeersättning som han fått behålla. Blodet trodde de kom från nån slemhinna eller nåt som blivit retad av alla kräkningar.

På morgonen vaknade vi till den inte så härliga nyheten att även Flugan blivit dålig. Stackars mamma hade inte fått sova på hela natten och dessutom är hon känslig mot maginfektioner.

Dagen har bestått av att torka kräk, trösta ledsna barn, skura golv och tvätta nerspydda kläder/soffklädslar/handdukar/sängkläder.

Nu ska jag titta lite på tv och försöka ignorera att jag också mår rätt illa...

0 Response to "Söndag på akuten..."

Skicka en kommentar