Egentid

torsdag 2 augusti 2012 10:03 Upplagd av Flugans mamu
För första gången sedan jag fick barn har jag spenderat natten helt ensam, utan man eller barn. Jag behövde ladda batterierna lite, så jag åkte ut till mina föräldrar. Har haft det väldigt mysigt och i morse bjöd mamma på en stor och god hotellfrukost som vi åt i lugn och ro, den enda gången jag behövde resa mig var för att hämta mer mat. Det har varit så skönt att komma iväg lite till tystnaden här på landet. I går lyxade jag till det och låg lääänge i mammas soffa med datorn och slösurfade. Sånt har jag sällan tid till hemma. Jag hoppas det inte dröjer 3,5 år till nästa gång jag unnar mig tid helt för mig själv :)





1 Response to "Egentid"

  1. Ett steg i taget Says:

    Oh vad härligt det ser ut, ja man behöver verkligen egentid ibland bort från alla och ladda batterierna, det är man värd som människa!
    SV: Det är BVC som sagt till om det eftersom han är så himla envis och trotts att han ramlar 1000 gånger ska han på det igen så lika bra tills han lär sig, blir ju så himla orolig så vi har en på mamma gruppen som jobbar med utveckligstörda och berättar både det ena och andra.
    Ja jag hoppas tänderna slutar krångla för hans skull också, lider så med honom <3. Massa kramar och tack för din kommentar <3

Skicka en kommentar